AMD Bilcenter AB
Du söker just nu efter reservdelar i AMD Bilcenter AB lager.

Juridisk information

Webbsidan Bildelsbasen.se är en fristående marknadsplats för fordonsdelar (hädanefter kallade annonsobjekt) som utannonseras av annonserande företag (hädanefter kallad säljaren).

Annonsobjekt

All information i form av data, text och bilder gällande annonsobjekt har sitt ursprung från säljaren. Säljaren är ansvarig för att sin egna information är korrekt. Om du funnit ett misstänkt fel bör du därför kontakta säljaren för korrigering.

Marknadsplatsen

Bildelsbasen Nordic AB ansvarar för funktionalitet rörande sökning, databehandling och informationstexter. Vi arbetar kontinuerligt med att kvalitetssäkra marknadsplatsen. Det åligger dig att alltid kontrollera riktigheten i information och sökresultat och vid misstänkt fel bör du därför kontakta oss för korrigering. I vissa fall kan det förekomma att felet härstammar från annan part och felrapporteringen tas då vidare till berörd part.

Ditt ansvar

Det åligger dig som användare att vid tveksamheter kontrollera att informationen som anges på bildelsbasen.se överensstämmer med verkligheten.

Friskrivning

Bildelsbasen Nordic AB kan inte ställas till svars för avsaknad av information eller felaktig information.

Copyright

Bildelsbasen Nordic AB (Bildelsbasen) och Bildelsbasen.se beskyddas av lagen om upphovsrätt.

Bildelsbasen innehar de immateriella rättigheterna rättigheterna till Tjänsten i form av databas, programmeringskod, design, text och övrig information som du som användare får tillgång till i din användning av tjänsten. Tjänsten får inte användas på annat sätt än vad som anses vara normal användning.

För mer information om användning av material från Bildelsbasen.se, vänligen kontakta oss.

Juridisk information